Coachtrajecten

Ik coach je online, in mijn praktijk of tijdens een rustige wandeling.

Benieuwd hoe een coachtraject er bij mij uitziet? Wat vaststaat, is dat we eerst eens kennismaken. ​Jij kunt dan gelijk je ideeën en wensen rondom de coaching uitspreken en ik kan wat meer uitleg geven over mijn werkwijze. Merk je binnen het half uur dat je geen klik met me voelt? Dan is het half uur voor mijn rekening. 

Coachaanbod

Hieronder zie je de vaste trajecten die ik aanbied. Liever geen vaststaand pakket of heb je een andere wens? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op voor maatwerk. Ook na enkele weken of maanden terugkomen voor een tweede traject of extra gesprek is altijd mogelijk. In ieder geval neem ik, als jij daarmee instemt, altijd een paar weken na onze coaching contact met je op. Om even te horen hoe het met je is, of je nog feedback voor mij hebt en hoe je terugkijkt op onze sessie(s).

Online begeleidingstraject
2 sessies + 4 whatsapp-gesprekken

Ben je op zoek naar betaalbare en laagdrempelige coaching? Dan begeleid ik je graag online. In 2 online video-sessies van een uur en 4 whatsapp-momenten ondersteun ik jou onderweg naar je doel. Misschien vind je specifieke situaties op je werk wel lastig of spannend? Wil je graag een vriendelijk 'schopje onder je kont' of pep talk op de momenten dat je uitstelgedrag vertoont? Of kan ik je precies de juiste vragen stellen als je in een piekermoment zit en weer positief verder wilt? Ik stel je de juiste vragen, daag je uit je overtuigingen onder de loep te nemen & motiveer je graag met enthousiasme en relativering.

Leven vanuit jouw kern -
Mini lift off van 3 sessies

Misschien herken je het wel dat je als kind heel goed wist wie je was en wat je leuk en belangrijk vond. Jong, vrolijk & onbevangen. Maar nu? Je bent je steeds verder gaan aanpassen aan je omgeving en aan wat er op je pad komt. Het leven overkomt je & je vraagt je af waar jouw 'vonk' gebleven is. In 3 sessies van 1,5 uur help ik je jezelf en je kernwaarden (her)ontdekken. Weten wie jij bent & wat je drijft is het startpunt voor meer zingeving, passie & voldoening. Deze 'Mini lift off' leert je de juiste tricks & tools om jouw leven zo vorm te geven dat je weer met plezier vooruitkijkt en terugblikt.

Communicatie en zichtbaarheid
Training van 4 sessies

Misschien krijg je, net als ik, ook wel een beetje jeuk bij woorden als 'jezelf profileren', 'met de vuist op tafel slaan' of 'assertiever worden'. Samen onderzoeken we vormen van open communicatie & zichtbaarheid die bij jou passen. Ervaar meer begrip voor jezelf en anderen & betere communicatie, zonder maskers te hoeven opzetten of het gevoel te hebben jezelf bij de voordeur te moeten achterlaten. Deze training bestaat uit 4 sessies van 1,5 uur.

wandelcoach

Kracht van de natuur
Wandelcoaching in 6 sessies

In 6 sessies van 1,5 uur lopen we lekker in de buitenlucht op een tempo dat jij prettig vindt. Wandelcoaching zet je letterlijk en figuurlijk in beweging. De herhalende vormen en kleuren van de natuur hebben een hele ontspannende werking. Naast elkaar lopen creëert daarnaast een hele fijne, vrije manier van praten. Eenmaal in beweging ontstaan de meest creatieve oplossingen en veranderende inzichten.

coach, hoogbegaafden, hb, prikkels, hoogsensitief, stress

Verandertraject
Maximaal resultaat in 8 sessies

Binnen 8 sessies van 1,5 uur help ik je jouw talenten en kernwaarden te (her)ontdekken, hulpbronnen in je omgeving te onderzoeken en belemmerende overtuigingen en gedachtepatronen te herkennen. Zo leer je jezelf en je brein beter kennen en blokkades die jouw dromen en doelen in de weg staan op te ruimen of te overstijgen. Een langer coachtraject kan je leren blijvend positiever te denken, stappen richting je doelen te zetten die bij jou passen en meer rust, zingeving, passie & voldoening te ervaren. Ook na het traject heb je je leven lang profijt van de kennis en inzichten die je hebt opgedaan.