Reviews

"Ik heb van Dieuwertje veel geleerd. Ze stelt je op je gemak en de gesprekken lopen soepel. En ze heeft mij veel handvaten gegeven waar ik in de toekomst mee verder kan."
SYLVIA
"Dieuwertje stelt goede, prikkelende vragen die je uitdagen om op een andere manier te kijken naar jezelf en je vraagstuk. Ze had al snel in de gaten dat er nog wat andere dingen speelden die mijn vraagstuk wat complexer maakten. Dieuwertje doet 'iets' waardoor je het gevoel hebt dat je ook echt de tijd kan nemen om goed na te denken en antwoorden te vinden waar je weer verder mee kan. Ook helpt ze je meedenken door middel van suggesties en andere manieren dan wat je al hebt gedaan om je sabotagesysteem te doorbreken. Ze is een fijne gesprekspartner en je merkt ook echt dat ze haar vak leuk vindt. Ik zou haar zeker aanraden als coach!"
WENDY
"Ik heb Dieuwertje ervaren als een hele prettige coach. Ze stelde me direct op mijn gemak en ik voelde me welkom. Door de vragen die ze stelde kwam ik al snel dichter tot de kern van mijn coachvraag. En begreep ik beter hoe mijn brein werkt en waarom ik op een bepaalde manier handel. Dit maakte dat ik na ons gesprek ook met een goed gevoel wegging en aan de slag kon gaan met mijn doel."
ANJANI
"Ik voelde me erg op mijn gemak en ben goed verder geholpen in het omgaan met mijn negatieve overtuigingen over mijzelf."
ANNET
"Fijn gesprek met begrip, ik voelde me op mijn gemak."
MARISKA