Alle ballen in de lucht houden

Rondje hardgelopen ❤ Geen perfect tempo, geen marathon, gewoon een rondje. Geen bal die ik ‘hoog’ houd, maar wel een bal die ik heel bewust in de lucht houd ⚽️ Ik maak er mijn hoofd mee leeg en mijn lijf moe, zodat ik ’s avonds goed slaap ? Het kost me energie, maar geeft me nog veel meer #energie terug ?

Hoog houden vs. in de lucht houden

Leuk om eens over na te denken bij het plannen van de komende week ↪
Welke ballen wil jij in de lucht houden? Alle ballen hoog willen houden, gaat je waarschijnlijk vooral stress opleveren, als je bij voorbaat niet al afhaakt ? Alleen in de lucht houden hoeft niet moeilijk te zijn.
✅10 minuten fitnessen in de woonkamer is ook sporten
✅5 minuten bewust knuffelen met je kind is ook aandacht voor je gezin
✅Een gerecht dat in 8 minuten op tafel staat is óók koken.

Straks word jij zo iemand waarvan iedereen zich afvraagt: hoe dóet hij/zij het toch?