‘Nieuw leven?’ Ja! Nieuw leven. Oké, tenzij je in reïncarnatie gelooft, kom je inderdaad niet voor een tweede keer ter wereld. Maar elke dag heb je opnieuw de keuze om het anders te doen. Wat zeg ik… elk uur, elke minuut! Om nieuwe dingen te proberen, om meer te doen van dat wat nu al voor jou werkt of om achter te laten waar je niet blij van wordt. 

Voelt dat als lastig, zwaar, moeilijk, (dood)eng of gewoon een beetje spannend? Gefeliciteerd! Je bent een mens! Wij mensen laten nou eenmaal niet graag het oude, vertrouwde achter ons. Dieren trouwens ook niet. Een kat zal de weg naar huis niet vergeten. Maar hij loopt wel af en toe weg, op avontuur, om daarna weer terug te keren naar een veilige plek. Soms ver, soms maar een klein stukje, maar altijd een ervaring rijker. Volg jij het voorbeeld? (Een kat heeft trouwens maar 9 levens, dus als híj het kan…).

"Ik heb Dieuwertje ervaren als een hele prettige coach. Ze stelde me direct op mijn gemak en ik voelde me welkom. Door de vragen die ze stelde kwam ik al snel dichter tot de kern van mijn coachvraag. En begreep ik beter hoe mijn brein werkt en waarom ik op een bepaalde manier handel. Dit maakte dat ik na ons gesprek ook met een goed gevoel wegging en aan de slag kon gaan met mijn doel". – Anjani

Volg me ook op Instagram