Coach Lochem en omstreken | Dieuwertje Coaching | Life coach

Op zoek naar een coach in Lochem? Als lifecoach ondersteun ik je graag richting al je dromen en doelen. Een blijvende investering in geluk.

Coach in Lochem gezocht? Ik help je graag

Zoek jij een coach in Lochem en omstreken? Dan stel ik me graag even voor! Ik ben Dieuwertje Kuiper, life & business coach in Lochem. Heel graag help ik jou je talenten (her)ontdekken om je dromen waar te maken en drempels die je voelt te overwinnen.

De voordelen van een coach in Lochem

Woon jij in de buurt van Lochem? Dan kan ik je in mijn praktijk coachen of je kunt wandelcoaching bij me afnemen. We gaan dan lekker de natuur in waar Lochem mee omringd is! Woon je wat verder weg of kom je gewoon liever niet persoonlijk langs? Dan kan ik je ook online coachen. Via videobellen is het goed mogelijk om echt contact met elkaar te maken en mooie stappen te zetten.

Wat is jouw coachdoel?

Misschien herken jij je wel in 1 of meer van de volgende dingen:

·        Je ervaart vaak spanning of stress en hebt daar lichamelijke en/of psychische klachten van;

·        Je weet dat ‘er meer in zit’, maar je durft niet;

·        Je hebt last van irritaties, teleurstelling en frustraties in de omgang met anderen;

·        Je wilt doorgroeien in je werk en wilt graag het beste uit jezelf halen;

·        Je wilt wel veranderen, maar weet niet waar je moet beginnen en blijft het uitstellen;

·        Je voelt je vaak onrustig en twijfelt of dit leven nog wel bij je past;

·        Je hebt één of meerdere conflicten met anderen en wilt dat dit stopt;

·        Je wilt leren positiever te denken en meer te genieten van het leven;

·        Je wilt jezelf beter leren kennen en (her)ontdekken waar je gelukkig van wordt.

Ten eerste: wat goed dat je je hiervan bewust bent en dat je zoekt naar ondersteuning! Coaching kan je helpen jezelf en anderen beter te leren kennen, positiever in het leven te staan en drempels en uitdagingen te overwinnen. Als je na onze kennismaking in Lochem of online besluit dat je door mij gecoacht wilt worden, dan gaan we samen je coachdoel omschrijven. Daarna ga ik met je in gesprek en geef je soms (huiswerk)opdrachten om je verder te helpen.

Aantal coachsessies

Bij mij neem je geen vast pakket af of vast aantal coachsessies. Ieder coachdoel is anders, ieder mens is anders en ieder coachtraject verloopt anders. Daarom bekijken we na elke sessie hoe jij de coaching ervaart en of je behoefte hebt aan nog een coachsessie. Hoewel ik je heel graag help, is het niet mijn doel om jou aan het lijntje te houden. Mijn doel is jou zo goed mogelijk te ondersteunen. Ik help jou je talenten te (her)ontdekken, hulpbronnen in je omgeving aan te boren en belemmerende gedachten en overtuigingen te herkennen. Jij bepaalt zelf wanneer je het op eigen kracht wilt gaan proberen. Dat kan zelfs al na 1 sessie zijn!